Sijoita kiinteistöihin ilman välikäsiä

Oletko kiinnostunut kiinteistösijoittamisesta? Haluaisitko osallistua ammattikehittäjien kiinteistösijoituskohteisiin?

Jos vaivaton kiinteistösijoittaminen kiinnostaa – tämä voi olla sinun juttusi.

Koivutie on verkkopalvelu, jonka avulla voit sijoittaa helposti paikallisiin kiinteistökohteisiin, jotka ovat perinteisesti olleet vaikeasti tavoitettavissa. Sähköisen sijoitusprosessin ansiosta mukaan pääsee pienelläkin pääomalla.

• Aikaisemmin merkittävää pääomaa vaatineet kohteet ulottuvillasi
• Automatisoitu verkkoalusta näkee vaivan puolestasi
• Ei kalliita pääomaa syöviä välikäsiä
• Kohteiden kehittäjille uudenlainen mahdollisuus kiinteistökohteiden rahoitukseen

Kiinteistöihin sijoittaminen perinteisesti

Piensijoittaja on perinteisesti voinut sijoittaa kiinteistöihin ostamalla osuuksia kiinteistörahastoista tai hankkimalla sijoitusasunnon. Rahastoissa on suhteettoman paljon kuluja, eikä tuottavan sijoitusasunnon hankkiminen nykyisessä markkinatilanteessa ole enää niin yksinkertaista. Kiinteistökohteiden ammattikehittäjillä kohteita taas riittää, mutta suora sijoittaminen kehittäjien hankkeisiin ei ole ollut aikaisemmin mahdollista ilman merkittävää välikäsien ketjua.

Talouden vaikutus kiinteistöjen rahoitukseen

Finanssikriisin seurauksena 2019 voimaan tuleva Basel III -säännös kiristää jo ennestään kapenevaa pankkisektoria lisäämällä pääoman vaatimuksia ja tuomalla uusia sääntöjä, joiden tarkoitus on auttaa rahoituslaitoksia selviämään taloudellisesti vaikeista ajoista. Kiristyvien vaatimusten seurauksena pankit siivoavat saataviaan, joten myös kiinteistöhankkeiden rahoitus tulee vaikeutumaan kaikilla muilla paitsi kaikista suurimmilla ja pitkän historian omaavilla yhtiöillä.

Samaan aikaan kiinteistöjen rahoituksessa on hyödyntämätöntä potentiaalia ihmisten kyllääntyessä epävarmoihin osakemarkkinoihin ja pankkien tarjoamiin “sijoitusinstrumentteihin”. Monet ovat kiinnostuneempia helpommin ymmärrettävissä ja ennustettavissa olevasta kiinteistösijoittamisesta. Asunnoista onkin muodostumassa piensijoittajien turvasatama, eikä kaikilla sijoituksilla tavoitella enää suoranaista tuottoa. Tämän seurauksena hyvistä kohteista maksetaan korkeita hintoja ja niiden löytäminen ajoissa on muuttunut hankalammaksi.

Koivutie.fi -verkkopalvelu

Koivutie on palvelu, jonka avulla voit osallisutua perinteisesti vaikeasti tavoitettavissa olleisiin ammattilaisten toteuttamiin kiinteistösijoituskohteisiin.

Palvelu yhdistää kiinteistösijoittamisesta kiinnostuneet piensijoittajat ja kiinteistökohteet. Sen avulla yksittäisistä piensijoittajista syntyy yhdessä merkittävä rahoituslähde kiinteistökohteiden kehittäjälle. Tämä avaa kehittäjälle uudenlaisen rahoituskanavan ja mahdollistaa kannattavan toiminnan vähemmällä riippuvuudella pankkien suhdanteista.
Verkkopalvelun ansaintalogiikkana on pitää osuus kiinteistöhankkeiden tuotosta, jolloin palvelu on samassa veneessä piensijoittajien kanssa.

Sijoittaminen verkkopalvelun avulla:

1. Kiinteistökohteen kehittäjä laatii esittelyn kohteestaan, perustelee tarvitsemansa lainapääoman ja toimittaa tarvittavat tiedot.
2. Kohde sekä kehittäjän tausta tutkitaan tarkasti ja hyväksytyt kohteet julkaistaan verkkopalvelussa.
3. Kohteeseen voi sijoittaa ja kun tavoiteltu pääoma on saavutettu, laina toteutuu ja se luovutetaan kohteen kehittäjälle.
4. Kehittäjä toteuttaa suunnitellun kiinteistöprojektin, jonka jälkeen hän palauttaa sijoittajille lainaamansa pääoman ja sovitun koron.

Haluatko kuulla lisää?

Markus Vekara, palvelun kehitys
[email protected]
www.koivutie.fi
0400 664539